Vásárlás Cash back promóció Hírek Szezonális termékek

Számunkra a vásárlóink, a partnereink és a dolgozóink biztonsága a legfontosabb.

Csettintésre álomkert - itt a megoldás!

Csettintésre álomkert - itt a megoldás!

Ezekben a vészterhes időkben minden pillanatot meg kell ragadni, hogy egy kis napfény érje testünket, friss levegő tüdőnket, így aki teheti, töltsön el minél több időt kertjében. Azonban a lélek ápolása is legalább ugyanennyire fontos, így nem mindegy, hogy milyen az a bizonyos kert. Régóta gondolkozol egy kis frissítésen, felújításon, esetleg öntözőrendszer hozzáadásán? Akkor jó helyen jársz: a Gardena Kerttervezővel könnyedén megalkothatod álmaid kertjét!

A Gardena My Garden egy egyszerű és kreatív online alkalmazás, ahol megrajzolhatod és megtervezheted a kerted. Az alkalmazás használata egyszerű, és kézi rajz stílusú, tetszetős megjelenése van. A My Garden ellát ötletekkel, hogy megtervezhesd álmaid kertjét és ehhez számtalan eszközünk lesz segítségedre: helyezz el tereptárgyakat, épületeket a felületen, majd szórd tele álmaid kertjét olyan virágokkal, növényekkel, amilyenekkel csak szeretnéd! 

Szeretnél inspirálódni kicsit a tervezés előtt? A Gardena kertészeti szakemberei létrehoztak egy sor standard mintakertet. Használd ezeket a kerteket kiindulópontként álmaid kertjének megtervezéséhez. Csak készíts másolatot egy kertről, és kezdd el a szerkesztést! A mintakerteket itt találhatod meg: https://bit.ly/3aGvKn5

Elkészültél a kerttel, mindennel megvagy? A megfelelő öntözésről is gondoskodtál? Alkalmazásunkban ezt is megteheted! A Kerttervezőbe épített öntözőrendszer-tervező automatikusan, a kertedhez tökéletesen illeszkedő módon helyezi el az esőztetőket és a csővezetékeket. A tervező a GARDENA esőztetőrendszer-termékeken alapszik, melyek révén a pázsitot kényelmesen, süllyesztett típusú esőztetőkkel öntözheted meg. Fix föld alatti telepítésű süllyesztett esőztetőit csőrendszer köti össze. Ha eljön az öntözés ideje, ezek mintegy varázsütésre a felszín fölé emelkednek, és pontosan a kellő vízmennyiséget juttatják el a megfelelő helyre, majd munkájuk végeztével ismét eltűnnek a föld alatt.

Hogy megtudd, mely esőztetőrendszer-termékek illenek legjobban a kertedhez, egyszerűen csak rajzold meg a kertet, majd add hozzá az öntözőrendszered tervét. Ilyen egyszerű az egész. Öt egyszerű lépésben el is mentheted a letölthető tervrajzodat és alkatrészlistát.

Próbáld ki az alkalmazást, ha esetleg elakadnál, kukkants bele a Gyakran Ismételt Kérdések listájába itt: https://bit.ly/3bOMiJK

Aktuális híreink

Olvass bele érdekes cikkeink egyikébe, melyek megkönnyítik a tavaszi munkákhoz szükséges előkészületeket! Hasznos kerti praktikák, kreatív ötletek és tanácsok.

Te vásárolsz, mi fizetünk érte! - Cashback promóció meghosszabbítva!

Te vásárolsz, mi fizetünk érte! - Cashback promóció meghosszabbítva!

Régóta játszol a gondolattal, hogy az erkélyen fekszel a napsütésben, koktélt szürcsölgetsz, miközben egy Gardena robotfűnyíró helyetted dolgozik azon, hogy tökéletes pázsitod lehessen? Vagy, hogy egy ..

Tovább
Top 5 eszköz az erkély-kerted megvalósításához

Top 5 eszköz az erkély-kerted megvalósításához

Szeretsz kertészkedni, de nincs kerted? Hozz létre egy kis dzsungelt az erkélyeden! Hogy mi kell hozzá? Sok színes virág, esetleg néhány fűszernövény, na és egy kis zöldség! Ezt a részét rátok bízzuk, ..

Tovább
Top 10 teendő az erkélyen és a kertben, amit most el tudsz végezni!

Top 10 teendő az erkélyen és a kertben, amit most el tudsz végezni!

Az idei tavasz sajnos nem hozta azt a boldog hangulatot, melyet sokan vártak tőle. A körülmények nem teszik lehetővé a szórakozást, a kirándulást, vagy a baráti összejöveteleket. Öröm az ürömben, hogy ..

Tovább