Vásárlás Cash back promóció Hírek Szezonális termékek

Számunkra a vásárlóink, a partnereink és a dolgozóink biztonsága a legfontosabb.

Top 5 eszköz az erkély-kerted megvalósításához

Top 5 eszköz az erkély-kerted megvalósításához

Szeretsz kertészkedni, de nincs kerted? Hozz létre egy kis dzsungelt az erkélyeden! Hogy mi kell hozzá? Sok színes virág, esetleg néhány fűszernövény, na és egy kis zöldség! Ezt a részét rátok bízzuk, viszont segítünk abban, hogy milyen eszközöket érdemes beszerezni erkély-kertetek kialakításához és fenntartásához!


1. Az első és legfontosabb rögtön szettben jön. Erkély ültetőkészletünk két elemből áll: egy viráglapátból és egy talajlazítóból. Ezek az eszközök tulajdonképpen elválaszthatatlanok egymástól, mert ültetéshez és átültetéshez is nélkülözhetetlenek.2. Még mindig az ültetésnél vagyunk. A következő alapvető eszköz listánkon a kerti kesztyű! Számos kerti- és növényápolási munka közben védi az ember kezét, ráadásul tenyér felülete csúszásmentes bevonattal van ellátva, nehogy elejtsük véletlenül azt a szegény növényt az átültetés során.3. Ahhoz, hogy a munka során tisztán tudjuk tartani erkélyünket, használjunk ültetőszőnyeget. A szőnyeg víztaszító textilanyagból készült, ezáltal könnyen megszabadulhatunk a kiszóródott nedves virágföldtől a növényápolás végeztével. 4. Szükségünk lesz még egy erkélyekhez méretezett metszőollóra is! Ideális fűszernövényekhez, virágok precíz metszéshez, valamint vékony gallyak vágásához. Ez egy praktikus sokoldalú eszköz, mely jó ha mindig kéznél van.5. Kis kerti dzsungelünket öntözni is kell, ehhez pedig rendkívül hasznos lehet egy kifejezetten erkélyre és teraszokra méretezett spiráltömlő készlet. Mivel sok növényünk van kint, ne bajlódjunk azzal a vizes üveggel. Ez egy kényelmes megoldás, ráadásul használat után automatikusan visszaugrik, tehát nem kell feltekerni sem.Aktuális híreink

Olvass bele érdekes cikkeink egyikébe, melyek megkönnyítik a tavaszi munkákhoz szükséges előkészületeket! Hasznos kerti praktikák, kreatív ötletek és tanácsok.

Te vásárolsz, mi fizetünk érte! - Cashback promóció meghosszabbítva!

Te vásárolsz, mi fizetünk érte! - Cashback promóció meghosszabbítva!

Régóta játszol a gondolattal, hogy az erkélyen fekszel a napsütésben, koktélt szürcsölgetsz, miközben egy Gardena robotfűnyíró helyetted dolgozik azon, hogy tökéletes pázsitod lehessen? Vagy, hogy egy ..

Tovább
Csettintésre álomkert - itt a megoldás!

Csettintésre álomkert - itt a megoldás!

Ezekben a vészterhes időkben minden pillanatot meg kell ragadni, hogy egy kis napfény érje testünket, friss levegő tüdőnket, így aki teheti, töltsön el minél több időt kertjében. Azonban a lélek ápolá ..

Tovább
Top 10 teendő az erkélyen és a kertben, amit most el tudsz végezni!

Top 10 teendő az erkélyen és a kertben, amit most el tudsz végezni!

Az idei tavasz sajnos nem hozta azt a boldog hangulatot, melyet sokan vártak tőle. A körülmények nem teszik lehetővé a szórakozást, a kirándulást, vagy a baráti összejöveteleket. Öröm az ürömben, hogy ..

Tovább