Öntözz hatékonyan és víztakarékosan!
Az életünk szerencsére kilábalni látszik az előző másfél év terhei alól, azonban nyár van, így a kerted továbbra is az egyik legjobb, legbiztonságosabb hely, ahol eltöltheted a szabadidődet. Az öntözés az egyik leghálásabb házkörüli feladat, hiszen ez eredményezi a leglátványosabb változásokat - vegyél részt nyári nyereményjátékunkban, és a Gardena eszközeivel még könnyebb lesz a munka!
Nyeremények
AquaZoom compact négyszögesőztető

Az AquaZoom compactnak köszönhetően nem csak a virágok és zöldségek fárasztó öntözésétől szabadulhatsz meg, de rengeteg szabadidőhöz is juthatsz!

AquaClean magasnyomású mosó készlet

Ezzel a jól alkalmazható magasnyomású mosóval és tartozékaival könnyedén, és bosszantó vezetékek nélkül tisztán tarthatod a kertet, a biciklit, az autót vagy a kerti bútorokat.

AquaBloom napelemes csepegtető szivattyú készlet

Az AquaBloom öntözi és gondozza a növényeidet, még akkor is, ha te épp nyaralsz - a csepegtetőkkel így akár 20 cserepes növényről is gondoskodhatsz!

Hogyan nyerhetek?
Egyszerű a történet: ha feliratkoztál hírlevelünkre és a kapott e-mail-ben rákattintottál a Igen, feliratkozom gombra, akkor automatikusan részt veszel a sorsoláson, amin AquaZoom compact négyszögesőztetőt, vagy főnyereményünket, egy AquaClean magasnyomású mosó készletet nyerhetsz. Hírlevelünkre nem csak ezért, illetve a jövőben érdekes, hasznos kertszépítési tanácsokat tartalmazó üzenetek miatt érdemes feliratkozni: a jóváhagyó e-mailből megtudhatod, hogy vehetsz részt extra Instagram nyereményjátékunkon, amelyen egy AquaBloom napelemes csepegtető szivattyú készletet is nyerhetsz, ami még akkor is öntözni fogja növényeidet, ha te épp nyaralsz!
Első lépés
Add meg az adataidat és válaszolj helyesen egyszerű kérdésünkre!
Második lépés
Iratkozz fel a hírlevelünkre, és a visszajelző e-mail-ben kattints az Igen, feliratkozom gombra!
Harmadik lépés
Instagram nyereményjáték: részletek a jóváhagyó e-mailben!
Negyedik lépés
Nyerj!
Válaszolj az alábbi kérdésekre és iratkozz fel,
hogy részt vehess a nyereményjátékon!
Az email cím nem megfelelő! Kérlek add meg email címed!
A vezetéknév megadása kötelező!
A utónév megadása kötelező!
Add meg, hogy mi jellemző rád!
Add meg a kerted típusát!
Válassz a lehetőségek közül!
A hirlevélre feliratkozás kötelező! *
El kell fogadnod a játékszabályzatot!
El kell fogadnod a adatvédelmi szabályzatot!
A *-al jelölt mezők kitöltése és elfogadása kötelező.