Új év, új kihívások, új Gardena eszközök!
Végre újra itt a jó idő! Ezekben a vészterhes időkben különösen hasznos, ha rendelkezünk olyan területtel, ahova elvonulhatunk kicsit a külvilág elől, és hasznosan tölthetjük az időnket – hiszen a kertszépítés az egyik leghálásabb házkörüli feladat! Legyen szó akár kis kertről, nagy kertről, erkélyről, vagy teraszról, a Gardena eszközeivel tuti gyerekjáték lesz a munka!
Nyeremények
ExpertCut metszőolló
 

Nagyon fontos számodra a hihetetlenül precíz és alapos munkavégzés, a minőségi termék és a tartós szerszám? Az ExpertCut metszőolló neked készül!

Önműködő erkélyláda öntözés

Főnyereményünk teljesen önműködő öntözést tesz lehetővé: a beépített 13 választható öntözési program segítségével erkélyládáidat könnyedén öntözheted!

Combisystem eszközök

Összeállítottunk egy combisystem csomagot, tele hasznosabbnál-hasznosabb eszközökkel: iratkozz fel és tudd meg, hogyan nyerheted meg!

Hogyan nyerhetek?
Egyszerű a történet: ha feliratkoztál hírlevelünkre és a kapott e-mail-ben rákattintottál a Igen, feliratkozom gombra, akkor automatikusan részt veszel a sorsoláson, amin ExpertCut metszőollót, vagy főnyereményünket, egy önműködő erkélyláda öntöző szettet nyerhetsz. Hírlevelünkre nem csak ezért, illetve a jövőben érdekes, hasznos kertszépítési tanácsokat tartalmazó üzenetek miatt érdemes feliratkozni: a jóváhagyó e-mailből megtudhatod, hogy vehetsz részt extra Instagram nyereményjátékunkon, amelyen 7 combisystem eszközt is nyerhetsz, amikkel biztosan nem fog gondot okozni, bármilyen tavaszi kerti feladattal is nézel szembe!
Első lépés
Add meg az adataidat és válaszolj helyesen egyszerű kérdésünkre!
Második lépés
Iratkozz fel a hírlevelünkre, és a visszajelző e-mail-ben kattints az Igen, feliratkozom gombra!
Harmadik lépés
Instagram nyereményjáték: részletek a jóváhagyó e-mailben!
Negyedik lépés
Nyerj!
Válaszolj az alábbi kérdésekre és iratkozz fel,
hogy részt vehess a nyereményjátékon!
Az email cím nem megfelelő! Kérlek add meg email címed!
A vezetéknév megadása kötelező!
A utónév megadása kötelező!
Add meg, hogy mi jellemző rád!
Add meg a kerted típusát!
Válassz a lehetőségek közül!
A hirlevélre feliratkozás kötelező! *
El kell fogadnod a játékszabályzatot!
El kell fogadnod a adatvédelmi szabályzatot!
A *-al jelölt mezők kitöltése és elfogadása kötelező.